Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

A Tanulási nehézségek miatt nehezen megy az iskola?

Gyermeke nem akar tanulni, mert nehéznek tartja az iskolát? Nem tudja, hogyan kell tanulni? Az Ön gyermekét sem tanították meg arra, hogy hogyan kezdjen neki a tanulásnak, és mit tegyen, ha akadályokba ütközik?

Manapság egyre több olyan gyerekkel találkozom, akik tanulási nehézségekkel küszködnek. Nem tudják, hogy hogyan tanuljanak, ezért utálják az iskolát. Mindent kitalálnak, csak hogy ne kelljen tanulni. Pedig a tanulás szórakoztató is lehet, ha tudjuk, hogy hogyan kell tanulni!

Előfordult már az Ön gyermekével is, hogy dühöngeni kezdett, csapkodott, mert nem akart tanulni, és már a tanulás gondolata is felidegesítette? Volt már olyan, hogy a gyermeke órák óta tanult a szobájában, és amikor kijött, nem tudta felmondani a leckét, mert már el is felejtette? Vagy egyszerűen megfájdult a hasa vagy a feje tanulás közben?

Ezek a tünetek a tanulás akadályai miatt lépnek fel, és azért, mert nem kezelik őket!

Pedig milyen nagyszerű lenne, ha a gyermeke könnyen tudna tanulni, és nem lennének viták és veszekedések a tanulás miatt! Nem lenne csodálatos, ha az Ön gyermeke is lelkesen állna neki a napi lecke megírásának, és nem lépnének fel nála tanulási nehézségek? Amikor az iskolából hazajön, nem kellene neki könyörögnie, hogy tanuljon, és hogy legalább nyissa ki a könyvet, hanem egyszerűen hazamenne, megtanulná a leckét, és mindenki boldog lenne.

Ezek az eredmények most az Ön gyermeke számára is elérhetővé válnak!

Ugyanis meg lehet tanulni tanulni, és a tanulási nehézségek köddé válnak!

"Sokkal jobban megy a tanulás, mint előtte. Teljesen más érzés úgy felállni a tanulás után az asztaltól, hogy igenis megtanultam a leckét és értem is. Én nem hittem volna, hogy ilyen megtörténhet velem. Így láthatom végre a tanulás értelmét és a jó oldalát is. Mintha máris okosabb lennék. Örülök, hogy végigcsináltam a tanfolyamot, ez egy nagy segítség volt számomra. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Kővári Viktor
2008.07.24.

Létezik egy tanfolyam, ami megtanítja a gyermekét arra, hogy hogyan tanuljon. Megtanulja, hogy milyen tanulási akadályokba ütközhet, és ezeket hogyan kezelje. Gyakorlati feladatok segítségével tökéletesen megértheti, hogy hogyan kezdjen neki a tanulásnak, hogy miért kell neki tanulnia, és élvezhetőbbé válhat számára az iskola.


Hogyan tanuld meg könyv
A Hogyan tanuld meg? című tanfolyamot bárki elvégezheti, aki szeretné megszüntetni a tanulási nehézségeit, és szeretné megérteni azt, amit tanul. Ez a tanfolyam 4 délután alatt elvégezhető, és a tanulási módszer elsajátítható.

Ezzel a módszerrel gyermeke megtanulhat bármit, amit csak meg akar tanulni, hiszen itt nem egy bizonyos tantárgyat tanul, hanem a tanulás módszerét.

"Ebből a tanfolyamból nagyon sokat tudtam meg a tanulás rejtelmeiről. Az elvégzett tanfolyammal érdekesebbé, izgalmasabbá vált a tanulás, rengeteg sikerélményt éltem meg. Megtudtam, milyen akadályok vannak a tanulásban, és az ezekre való helyes megoldásokat is tudom már. Így élvezetesebbé vált a tanulás, megtanultam a szótár használatát, ezzel egyre jobban fog bővülni a szókincsem. A tanfolyamot ajánlom minden olyan személynek, aki bajban van a tanulással. Ezzel a tanfolyammal egy újabb énemet ismertem meg."

Dankó Gergő
2008.07.24.


Ne késlekedjen! Jelentkezzen még ma a tanfolyamra, hogy gyermeke minél hamarabb megtanuljon tanulni, és megszűnjenek a tanulási nehézségei!

Hívjon most! Kapcsolat

 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys