Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Sikerek - Eredmények a Hogyan tanuld meg? című tanfolyamból

Ezeket a sikereket azok a diákok írták, akik elvégezték nálunk a Hogyan tanuld meg? című tanfolyamot.


"Sokkal jobban megy a tanulás, mint előtte. Teljesen más érzés úgy felállni a tanulás után az asztaltól, hogy igenis megtanultam a leckét és értem is. Én nem hittem volna, hogy ilyen megtörténhet velem. Így láthatom végre a tanulás értelmét és a jó oldalát is. Mintha máris okosabb lennék. Örülök, hogy végigcsináltam a tanfolyamot, ez egy nagy segítség volt számomra. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Kővári Viktor

2008.07.24.


"
Ebből a tanfolyamból nagyon sokat tudtam meg a tanulás rejtelmeiről. Az elvégzett tanfolyammal érdekesebbé, izgalmasabbá vált a tanulás, rengeteg sikerélményt éltem meg. Megtudtam, milyen akadályok vannak a tanulásban, és az ezekre való helyes megoldásokat is tudom már. Így élvezetesebbé vált a tanulás, megtanultam a szótár használatát, ezzel egyre jobban fog bővülni a szókincsem. A tanfolyamot ajánlom minden olyan személynek, aki bajban van a tanulással. Ezzel a tanfolyammal egy újabb énemet ismertem meg."

Dankó Gergő
2008.07.24.


"Nagyon élveztem ezt az egészet. Az elején néha elgondolkoztam, megkérdeztem magamtól, hogy hogyan tudna ez az egész segíteni, de a végére megláttam és megtanultam. Mikor a végén a saját könyvemből tanultunk, azt vettem észre, hogy tényleg segítenek ezek a módszerek. Tudom, hogy az elején még hosszadalmasabb lesz, de mikor majd belejövök az egész dologba, akkor talán már észre sem fogom venni azt a pluszt, amit csinálok.

Nagyon köszönök mindent, és további sok sikert kívánok!"

Cséffalvay Daniella
2008.07.12.


"Szerintem nagyon jó volt a tanfolyam. A bemutatókészlet és a gyurmabemutatás segítségével jobban megértem a dolgokat. A szótárban, ha megnézem a dolgokat, nemcsak jobban tudok tanulni, hanem a szavak értelmét is megtudom."

Puskás Ákos
2008.07.25.


"Örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot, mert így könnyebbnek tűnik a tanulás, és nem is gondoltam, hogy csak azzal, hogy megnézek egy képet arról, amit tanulok, vagy lerajzolom, sokkal jobban átlátom, mintha csak elolvasnám azt. És a szótárnak is nagy jelentősége van, mert tényleg vannak szavak, amiket nem értek, és így az egész mondatot nem fogom megérteni, pedig csak egy nem értett szó volt... de már látom, hogy annyi is elég, hogy ne értsem az egészet, és hiába olvasom el. Szerintem ezek nagyon hasznos dolgok, mert tényleg könnyebbé és még élvezhetőbbé is teszik a tanulást."

Langó Anett
2008.08.07.


"A tanfolyam számomra előteremtette azt a lehetőséget, hogy elkerüljem a többórás magolás módszert, amit eddig használtam. A tanfolyam sok hasznos dologra megtanított, mint pl.: szótár használata, de ezt akkor fogom tudni hasznosítani, ha az ABC-t is elsajátítottam :-). A tanfolyam nagyon színvonalas keretek között zajlott, és látható volt az oktató többéves tapasztalata és szakértelme. A tanfolyamot nagyon ajánlom mindenkinek, aki egyszerűen nem akar tanulni, mert nehéznek tartja azt. A jövőben minden ismerősömnek ajánlani fogom ezt a tanfolyamot, mert úgy érzem, hatásos volt. A különleges türelemért köszönettel tartozom, amit nem mindig lehetett könnyű velem szemben tanusítani."

Seress Dániel
2008.08.14.

 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys