Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Mit tehetünk, ha gyermekünknek nem megy jól a nyelvtan?

Az Ön gyermekének is gondjai vannak a magyar nyelvtan megértésével? Túl bonyolultak a nyelvtankönyvek? A gyermekének nincsenek sikerélményei, esetleg rossz jegyeket visz haza az iskolából?

Nézze meg ezt a videót, amiben bemutatom az egyszerű nyelvtan tanulás segédeszközét!


Get the Flash Player to see this player.
 

Ön mint szülő, gondolom próbál segíteni a gyermekének, kisebb nagyobb sikerrel. Viszont ha nincs a kezében egy működőképes módszer vagy anyag, amiből tudná tanítani a gyermekét, akkor bizony nehézségekbe ütközhet.

Milyen jó lenne, ha egyszerűen megtaníthatná a gyermekét a magyar nyelvtanra! Játékosan és könnyen megérthetné a szabályokat, ezáltal sikerélményei lennének, magabiztos lenne a többi tantárgy tanulásában is!

A magyar nyelvtan egyszerű, könnyen megtanulható, csak megfelelő könyvek és anyagok szükségesek az oktatásához.
Elsőre úgy tűnik, hogy rengeteg szabályt és mindenféle bonyolult dolgot tartalmaz a magyar nyelvtan. Viszont ha rendszerezve van az egész nyelvtan felépítése, és egyszerűen van tanítva, akkor nagyon könnyen megtanulható, akár nyelvtankorrepetálás formájában, vagy otthon, önállóan.

Egy megfelelő oktatóanyag segítségével megtanítható minden gyerek a magyar nyelvtan alapjaira.


Létezik nyelvtan oktatóanyag?

Magyar Nyelvtan DVDA válaszom igen! A magyar nyelvtan alapjai című oktató DVD-ben, képek és példák segítségével, megtanulhatja gyermeke a nyelvtan alapjait.

Könnyen és játékosan elsajátíthatja:
a szófajokat, képzőket, jeleket és ragokat, a mondattan teljes felépítését. Megtanulhatja, mi az a szó, mi az a mondat, hogyan épül fel a beszédünk, miért szükséges tudnunk a magyar nyelvtant.

Próbálja ki az oktatóprogramot ingyen!Miért lenne jó, ha a gyermeke tudná a magyar nyelvtant?

  • Sokkal magabiztosabb lenne,
  • jobban értené az írott szöveget,
  • sikerélményei lennének az iskolában,
  • jobb jegyeket vinne haza nyelvtanból stb.

Most az Ön gyermeke is elérheti ezeket a dolgokat A magyar nyelvtan oktató DVD segítségével!


Adjon egy esélyt a gyermekének!

Rendelje meg A magyar nyelvtan alapjai oktató DVD-t most!

Mivel Ön gyorsan cselekszik, ezért a DVD árának csak a 83%-át kell kifizetnie! Az oktatóanyag teljes ára 13.000 Ft, viszont ha most megrendeli, Öné lehet 11.990 Ft + postaköltségért!

Ne késlekedjen! Rendelje meg most!

Megrendelem a nyelvtan oktató DVD-t!


Nyelvtankorrepetálás

A nyelvtankorrepetálás akkor a leghatékonyabb, ha megfelelő lépések mentén, egyszerűen tanítjuk a gyerekeket.
Ha önnek nincs ideje órákat tölteni azzal, hogy gyermekének elmagyarázza és megtanítsa a nyelvtan alapjait, jelentkezzen a nyelvtankorrepetálás szolgáltatásunkra!
Itt egy program segítségével tanítjuk meg gyermekét a magyar nyelvtan alapjaira.

Jelentkezek a nyelvtankorrepetálás szolgáltatásra!

 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys