Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Az Ön gyermeke sem érti a magyar nyelvtant?

Túl bonyolultak a nyelvtankönyvek? A gyermeke nem tudja megérteni belőlük a szabályokat? Próbálta már elmagyarázni neki a nyelvtant, de nem volt türelme hozzá?

Nézze meg ezt a videót!

Get the Flash Player to see this player.
 


Sajnos az iskolákban nincs mód arra, hogy a gyerekekkel külön-külön foglalkozzanak a tanárok. És amikor az Ön gyermeke lemarad az órán, mert esetleg túl gyorsan haladnak az anyaggal, akkor lehet, hogy a gyermeke nem fogja megérteni az anyagot.
Ilyenkor mit tehet Ön mint szülő? Próbálja elmagyarázni a nyelvtan szabályait. Viszont nem mindenki rendelkezik olyan türelemmel, hogy megtanítsa a gyermekét a különböző nyelvtani szabályokra.

Sokan ilyen esetben magántanárhoz fordulnak segítségért.

Pedig milyen jó lenne, ha a gyerek az iskolában megtanulná az anyagot, vagy létezne egy olyan könyv vagy segédanyag, amiből a gyermeke otthon, önállóan is el tudná sajátítani a magyar nyelvtan alapjait!
Akkor nem kellene azon izgulnia, hogy vajon most mit nem tudott megérteni a gyerek az órán, vagy esetleg milyen rossz jegyet hozott haza az iskolából.

Ugye milyen fantasztikus lenne, ha az Ön gyermeke is értené a nyelvtant, és tudná a szabályokat?

A magyar nyelvtan ismerete nagyon fontos ahhoz, hogy jól tudjunk kommunikálni. Ha nem tudjuk, hogy hogyan rakjuk a szavakat egymás után, akkor értelmetlen mondatokat fogunk mondani, és nem fogják megérteni, amit mondani akarunk.

 

A magyar nyelvtan egyszerű, csak meg kell tanulni a szabályait.

Először is meg kell tanulnunk a szavak csoportosításának szabályait, azaz a szófajokat. Ugyanis nyelvünkben több szófaj is létezik. Ilyen például a főnév, a melléknév, az ige, a határozó stb.
Aztán tudnunk kell, hogy a mondatokat hogyan kell megszerkesztenünk. Ezzel a mondattan foglalkozik.
Vannak egyszerű mondatok és összetett mondatok is. Ha több gondolatot is ki akarunk fejezni egy mondatban, akkor összetett mondatot használunk.

A magyar nyelvtan alapjaihoz tartozik a szavak ragozása is. Amikor mondatokat alkotunk, akkor nem csupán egymás mellé rakjuk a szavakat, hanem megfelelően ragozzuk őket. Vannak olyan nyelvek, ahol nem ragozzák a szavakat, csak egymás mellé rakják. De a magyar nyelvben ragozással fejezzük ki a különböző gondolatainkat.

Tehát elég sok szabály létezik a magyar nyelvtan területén, ami hihetetlennek tűnik, de könnyedén megtanulható.

 

Magyar Nyelvtan DVD

Létezik ugyanis egy nyelvtan oktató DVD, ami egyszerűen tanítja meg a magyar nyelvtan alapjait kicsiknek és nagyok- nak.

Most az Ön gyermeke is könnyen megtanulhatja a nyelvtant, "A magyar nyelvtan alapjai" oktató DVD segítségével!


Mit tartalmaz a nyelvtan DVD?

 • mi az a nyelvtan
 • mi a szó, a mondat
 • mi a szófaj
 • milyen csoportokba soroljuk a szavakat
 • hogyan alkotunk mondatokat
 • milyen mondatfajták léteznek
 • hogyan elemezzük a mondatokat
 • hogyan képezzük a szavakat
 • milyen ragok és jelek léteznek a magyar nyelvben
 • több mint 2 órában sok-sok példa kép és hang
 • 1000 gyakorlófeladat

Miben különbözik "A magyar nyelvtan alapjai" oktató DVD a többi oktatóanyagtól?

 • Nagyon egyszerűen mutatja be a nyelvtant.
 • Elmagyarázza az alapkifejezések jelentését, például azt, hogy mit jelent a szó, vagy a mondat. Ugyanis ha a gyermeke nincs tisztában azzal, hogy mit jelentenek ezek a szavak, akkor nem lesz képes megérteni pl. a szófajokat, a bonyolultabb dolgokat sem.
 • Képek segítik a gyermekét a nagyobb megértésben.
 • Példák segítségével könnyebben megtanulja a nyelvtan alapjait.
 • Az írott szöveg, a hang, a képek és a példák együttes erejével sokkal hatékonyabban és egyszerűbben tanulhatja meg gyermeke a nyelvtant.
Figyelem! A DVD csak számítógépen játszható le!

Miért lenne jó, ha az Ön gyermeke értené a magyar nyelvtant?

Gondolja csak végig! A nyelvtan tudása minden tantárgy alapja. Ha valaki érti a nyelvtant, akkor sokkal könnyebben érti meg az írott anyagokat. Jobb a helyesírása, és ezáltal könnyebben is tud szövegeket írni, fogalmazni. Sikerélményei lesznek az iskolában, mivel tudni fogja a szabályokat, a nyelvtan alapjait. Jó jegyeket fog kapni, tehát javul az önbizalma. És még sorolhatnám.

Mennyibe kerül "A magyar nyelvtan alapjai" oktató DVD?

A DVD teljes ára 12.000 Ft. Tudom, hogy ez nem olcsó! Viszont a tudásanyag, ami benne van, ennél sokkal többet ér.
Gondoljon bele abba, hogy ezért az összegért csupán 6 óra magánórát vehetne a gyermekének. Ez alatt a nyolc óra alatt, tegyük fel, hogy megtanulná a gyermeke az összes szófajt. Önre bízom, hogy eldöntse, a teljes nyelvtant átölelő DVD, ami bármennyiszer megnézhető, mennyit is ér valójában.

Van egy jó hírem az Ön számára!

Megújult a nyelvtan DVD!

Több mint 1000 feladattal kiegészült, így játszva tanulhatja meg gyermeke a nyelvtan alapjait!

Ha most megrendeli a DVD-t, akkor 17% kedvezményt biztosítunk Önnek! Tehát a DVD ára 12.000 Ft helyett most csak 10.990 Ft + postaköltség!
(Az ár tartalmazza a 27% Áfa-t is. A postaköltség utánvét esetén 1.250 Ft, banki átutalás esetén pedig 990 Ft.)

Figyelem!

Az oktató DVD kizárólag Windows operációs rendszeren működik (Windows XP, Windows Vista, Windows 7). Macintosh rendszeren nem indul el!
 
Rendelje meg most!
 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys