Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Cégünk megkapta rendelését, köszönjük!


Amint feldolgoztuk rendelését, a csomag 2-4 napon belül kerül kiszállításra, amelyről a GLS futárszolgálat SMS értesítést küld.
A megrendelt csomag postai utánvétellel fog érkezni, ami annyit jelent, hogy a postásnak kell kifizetni az átvételkor a küldemény árát.

Ha esetleg nem tartózkodnak a megadott címen, amikor a postás kézbesíti a csomagot, akkor egy értesítőt fog bedobni a postaládába és azzal át lehet venni a megjelölt postán a küldeményt.


Figyelmeztetés!


A postán csak 10 munkanapig tárolják az át nem vett csomagokat, tehát az értesítést követő 10 napon belül át kell venni a küldeményt! Amennyiben ennek nem tesz eleget, úgy a legközelebbi rendeléseit csak úgy fogadjuk el, ha banki átutalással előre kifizeti a rendelt termékek árát!

Üdvözlettel,
Nagy Erika
Tantaki Kft.

 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys