Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Hogyan tanuld meg?
Az Ön gyermekének is tanulási nehézségei vannak? Túl sokáig tart megtanulnia valamit, esetleg másnapra elfelejti, amit előző délután tanult?
Akárhogy magyarázzák neki a dolgot, sehogy sem érti meg? Vagy megfájdul a feje, a gyomra, miközben tanul? A sok kudarc és sikertelenség miatt az Ön gyermekének is elmegy a kedve az egész tanulástól? Ingerültté válik, ha a tanulásról lesz szó, és nem akar iskolába járni?

Mit tehet, ha a gyermekén észreveszi a tanulási nehézségeket?

A legfontosabb az, hogy legyen nagyon türelmes, és ahelyett, hogy leszidja csemetéjét a rossz teljesítménye miatt, inkább segítsen neki!
Mivel a gyermeke nem tudja, hogy hogyan kezelje a tanulás közben fellépő akadályokat, ezért Önnek, szülőnek kell segítenie a helyzet megoldásában!


Hogyan segíthetne a gyermekének?

Létezik egy olyan Tanulási Technológia, ami megtanítja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt arra, hogy hogyan tanuljon. A tanulást akár egy szakmának is tekinthetnénk, azzal a különbséggel, hogy nem tanítják semelyik iskolában azt, hogy hogyan tanuljunk. Nincs olyan tantárgy, ami megtanítana minket az általános iskolában arra, hogy hogyan értsünk meg valamit egy írott szövegből.

A Tanulási Technológia megadja a tanulónak azokat az eszközöket, amiknek a segítségével képes lesz könnyedén megérteni egy anyagot, és képes lesz a benne lévő információkat alkalmazni az életben.

"Ez a tanfolyam sok jó, izgalmas dolgot tartalmaz. A tanulás a lényeg, és aki ezt nem végzi el, az annyival butább lesz. A tanulásnak három akadálya van, amit én már megtanultam. Én ezt a módszert egész életemben fogom használni. Nem csak a tanulás a lényeg itt, hanem a jó közérzet. A három akadály: tömeghiány, meg nem értett szó, kihagyott lépcsőfok. A családom nagyon akarta, hogy ezt a tanfolyamot elvégezzem, és megtettem, és nem is bánom. A sikert nem lehet elmondani szóval."

Koncz Anna, Budapest


Hogyan tanuld meg könyvEzt a módszert a Hogyan tanuld meg? című tanfolyamon sajátíthatja el gyermeke, vagy akár Ön is.

Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogy milyen tanulási akadályok léteznek, hogyan lehet felismerni és kezelni őket.

Azok a tanulók, akik elvégezték ezt a tanfolyamot, visszanyerték a lelkesedésüket a tanulás iránt, jegyeket javítottak az osztályzataikon, és magabiztosakká váltak.

"Ezt a tanulási technikát alkalmaztam a kémia doga előtt, és sikerült megírnom egy 4-esre. Ez azért nagy szó, mert eddig 2-eseket, 1-eseket hoztam haza kémiából!"

Tóth Réka Sára, Budapest

"Sokkal jobban megy a tanulás, mint előtte. Teljesen más érzés úgy felállni a tanulás után az asztaltól, hogy igenis megtanultam a leckét, és értem is. Én nem hittem volna, hogy ilyen megtörténhet velem. Így láthatom végre a tanulás értelmét és a jó oldalát is. Mintha máris okosabb lennék. Örülök, hogy végigcsináltam a tanfolyamot, ez egy nagy segítség volt számomra. Csak ajánlani tudom mindenkinek."

Kővári ViktorJelentkezzen a tanfolyamra most!

Kattintson a  megfelelő időpontra!

4-6. osztályosoknak
Jelentkezzen a tanfolyamra!
MOST
 Kattints a számodra megfelelő időpontra!

4-6. osztályosoknak


2017.06.24-25.
2017.07.15-16.
2017.08.12-13.


7-10. osztályosoknak

2017.07.22-23.
2017.08.26-27.


Szülőknek


2017.06.10-11.
2017.06.17-18. 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys