Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Felső tagozatos oktatóanyagok


Az oktató DVD-k a lent feltüntetett áron kizárólag otthoni felhasználásra alkalmasak! Ha Ön iskolai tanítás vagy csoportos foglalkozás keretében szeretné használni oktatóanyagainkat, kérem kattintson ide!


Történelemből Ötös
5.osztályosoknak


Ebben a dupla lemezes DVD-ben nagyon egyszerűen és szórakoztatóan tanítjuk meg minden diáknak az 5. osztályos történelem tananyagát.


A történelem DVD ára:
12.990 Ft + postaköltség

 
A magyar nyelvtan alapjai
minden évfolyam számára


A nyelvtan oktató DVD segítségével mindenki megértheti a magyar nyelvtan szabályait, sőt meg is szeretheti a nyelvtan tantárgyat!

Az oktató DVD egyszerű nyelvezettel írodott, így minden gyerek megértheti a bonyolultabb szabályokat is, és a gyakorlófeladatok segítségével begya-korolhatja őket és közben szórakozva tanulhajta a nyelvtant.

A nyelvtan DVD ára:
12.990 Ft + postaköltségTanulj meg Te is helyesen írni!
minden évfolyam számára

 
A magyar helyesírás rengeteg szabályt tartalmaz és ezek közül sokat alkalmaz is, amit mindenkinek jól kell ismernie, hogy helyesen használja a nyelvet.

A helyesírás DVD-ben minden szabály egyszerűen van megfogalmazva és bemutatva, így mindenki könnyen megértheti ezeket. A DVD-ben található gyakorlófeladatok segítségével az elméletben leírt szabályok jól be is gyakorolhatóak.
 
A helyesírás DVD ára:
12.990 Ft + postaköltség
Matekból Ötös
5. osztályosoknak


A matematika DVD tartalmazza az egész 5. évfolyam matek tananyagát. Egyszerű és érthető nyelvezettel magyarázza el az 5. osztályos matek tananyagot.

Sok szemléltető ábra segít a jobb megértéseben.  A DVD-ben minden témakör végén gyakorlófeladatok vannak, így az elméleti részek könnyen begyakorolhatók a feladatok segítsé-gével.

Az 5. osztályos matek DVD ára:
11.990 Ft + postaköltség


Megrendelem 
Matekozz Ezerrel!
5. osztályosoknak


A  ,,Matekozz Ezerrel!" DVD segít,a  már jól megtanult elmélet elmélyítésében és annak hasznosításában! Több féle témában nem kevesebb, mint 1000 feladat áll a diákok rendelkezésére, hogy begyakorolják az adott témakörhöz kapcsolódó szabályokat, összefüggéseket.

A DVD ára:
8.990 Ft + postaköltség

Megrendelem 
Matek oktatócsomag
5. osztályosoknak


A Matek oktatócsomag tökéletes egyvelege a sikeres tanulás receptjének. Az elméletet és gyakorlatot szórakoztatóan és játékosan összekapcsoló két DVD-t tartalmazó csomag könnyíti meg az  5. osztályosok mindennapjait. Nincs több idegeskesdés matekóra előtt, nincs több óra hosszáig tartó leckeírás! A csomag használatával csak gyors és sikeres tanulás létezik!


A csomag ára:
16.750 Ft + postaköltség


Megrendelem
Matekból Ötös
6. osztályosoknak

 
A 6. osztályos oktató DVD tartalmazza az egész 6. évfolyam matek tananyagát, így egyszerűen és játékosan sajátítható el minden rész, és nem marad hiányosság.

Az elméleti magyarázatokon kívül több 100 gyakorlófeladat is segít a megértésben és játékossá teszi a tanulást!
 
A 6. osztályos matek DVD ára:
11.990 Ft + postaköltség

Megrendelem 
Matekozz Ezerrel!
6. osztályosoknak

 
Nem elég az iskolapadban figyelmesnek lenni, otthon is időt kell szakítani nem csak a szabályok bemagolására, hanem azok alkalmazására különféle feladatoknál. A ,,Matekozz Ezerrel!" DVD több száz gyakorlófeladata, különféle nehézségű kérdései biztosítják, hogy sikeresen, okosan, magabiztosan oldjuk meg a matematika feladatokat. Egyszerű mindenki számára érhető magyarázatai garantáltan megkönnyítik a tanulást!

 
A  DVD ára:
8.990 Ft + postaköltség
Matek oktatócsomag
6. osztályosoknakEgyre több tantárgyból kell jól teljesítened, de egyre kevesebb az időt, hogy mindent tökéletesen megtanulj és begyakorolj?
Akkor ez a csomag a megoldás!
A ,,Matekozz Ezerrel" és a ,, Matekból Ötös" DVD a legjobb eszközök, hogy megálld a helyed matekórán! A Matek oktatócsomag mindkét DVD-t tartalmazza. Miután megtanultad az elméleti anyagrészeket, minden témakörhöz megfelelő nehézségű, és több fajta gyakorlófeladatot találsz!
 

A csomag ára:
16.750 Ft + postaköltségMatekból Ötös
7. osztályosoknak

 
A Matekból Ötös DVD 7.osztályosoknak szóló anyaga nagyon
egyszerrűen és játékosan magyarázza el a 7. évfolyamos matek tananyagot. Így mindenki számára gyerekjátékká válhat a számok világában való barangolás!
 
A 7. osztályos matek DVD ára:
11.990 Ft + postaköltségért 
Matekozz Ezerrel!
7. osztályosoknak

 
Gyors, hatékony, érthető, szórakoztató, változatos és megbízható. Ilyen egy tökéletes matekóra.  Most a szobádba viheted, hiszen megjelent ,,Matekozz Ezerrel!" DVD sorozat gyakorlófeladatokat tartalmazó  újabb darabja, 7. osztályosok számára! A sok gyakorlás jó eredményekhez vezet, ezért tökéletes minden diák számára az 1000 gyakorlófeladatot magába foglaló DVD!

 
A DVD ára:
8.990 Ft + postaköltségért

Matek oktatócsomag
7. osztályosoknak


Ez az oktatócsomag segítséget nyújt a mindennapi leckeírásban, a dolgozatokra való felkészülésben és részletesen, érthetően elmagyaráz mindent, amit matekórán esetleg nem értettél meg. Minden anyagrészhez találsz annyi feladatot, melyek megoldása után nem lesz gondod egy órai feladattal sem! Változatos és szórakoztató formában járhatod végig a matematika labirintusát!

 
 A csomag ára:
16.750 Ft + postaköltség


Matekból Ötös
8. osztályosoknak

 
Az oktatóanyag játékosan és egy- szerűen mutatja be a matematikai összefüggéseket, és a gyakorló-feladatok segítségével könnyedén begyakorolható minden témakör!
 
A 8. osztályos matek DVD ára:
11.990 Ft + postaköltségértMatekozz Ezerrel!
8. osztályosoknak

Megjelent a Tantaki legújabb oktató DVD-je, amely a 8. osztályos matek tananyagot dolgozta fel. Nem kevesebb, mint 1000 különbözű nehézségű gyakorlófeladat vár a tanulni vágyó diákokra. 

A  DVD ára:
8.990 Ft + postaköltségért

Matek oktatócsomag
8. osztályosoknak


A gyakorlóprogram elengedhetetlen következménye, kihagyhatatlan ajánlatunk. A Matek oktatócsomag tartalmazza a Matekból Ötös és a Matekozz Ezerrel! DVD-ket, így biztosítva a megfelelő elméleti és gyakorlati tanagyagot a tanulóknak!

 A csomag ára:
16.750 Ft + postaköltség
A fizika alapjai
11 éves kortól


A fizika oktató DVD segítségével könnyedén megtanulható minden olyan fizikai mennyiség, számítás, fogalom, amely nélkülözhetetlen a fizika megértéséhez.

Az elméleti magyarázatok jobb megértése érdekében rengeteg magyarázó ábra is helyett kapott a DVD-ben. Ezeken felül minden témakör végén játékos feladatok segítenek az elméleti részek gyakorlásában!

A DVD ára:
11.990 Ft + postaköltség 
 
Fizikából Ötös
7.osztályosoknakA Fizikából Ötös című oktatóprogram, a biztos alapok elsajátítása mellett, nagy hangsúlyt fektet a gyakorlásra is, hiszen a szabályok tökéletes ismerete nem elegendő a különböző nehézségű feladatok megoldásához!

Egyszerű, mindenki számára érthető magyarázatokkal és ábrákkal könnyíti meg ez a DVD a tanulást!

 
A DVD ára:
11.990 Ft + postaköltség
 
Fizikából Ötös
8.osztályosoknak


Játékosan, egyszerűen és szórakoztatóan tanulhatod a fizikát! Sikeres lehetsz az órákon és gyorsan végezhetsz a házi feladattal a Fizikából Ötös DVD segítségével!
Mint a sorozat előző részeinél, itt is rengeteg szemléltető ábra és magyarázat lesz segítségedre, hogy megértsd a tananyagot, a különböző nehézségű feladatokkal pedig meggyőződhetsz arról, hogy tényleg jól megtanultad-e a leckét!
 
A DVD ára:
11.990 Ft + postaköltségKémiából Ötös
7. osztályosoknak

 
A Kémiából Ötös című oktató DVD-ben az egész 7. évfolyamos kémia tan- anyag megtalálható. A kémiai fogalmak és jelenségek egyszerűen vannak megfogalmazva, így a kémia tanulása gyerekjátékká válhat!

Szemléltető ábrák és a gyakorló- feladatok segítenek a 100%-os meg- értésben.
 
A 7. osztályos kémia DVD ára:
12.990 Ft + postaköltségért

Kémiából Ötös
8. osztályosoknak

 
A Kémiából Ötös című oktató DVD
8. osztályosoknak minden témakört magába foglal, melyet  az általános iskola utolsó évében tanulnak kémiából a diákok.
Játékosan és gyorsan sajátíthatnak el minden anyagrészt. A tanulásban ábrák, részletes magyarázatok és sok-sok gyakorlófeladat lesz segtségükre!


A 8. osztályos kémia DVD ára:
15.750 Ft + postaköltségért


Megrendelem


Biológiából Ötös
7. osztályosoknak


A Biológiából Ötös DVD sorozat első tagja 7. osztályosoknak készült. Az oktatóanyagból megismerhetik a gyerekek az élővilág és az élőlények felépítését, működését, megismerked- hetnek a körülöttük élő növényekkel és állatokkal.

A DVD az egyszerű magyarázatok mellett rengeteg ábrát, képet tartalmaz a különböző élőlényekről valamint gyakorlófeladatok segítik a gyerekeket az eredményesebb tanulásban.

A 7. osztályos biológia DVD ára:
11.990 Ft + postaköltség

Megrendelem
Matekból Ötös csomag
5-6-7. osztályosoknak


Nem kell, hogy nehezebb legyen a felsőtagozat!
Ebben segít ez az oktatócsomag!
A három DVD-t tartalmazó tananyag gyűjtemény egyszerűen, mindenki számára érhetően és játékosan vezeti le a feladatokat és a  tananyagot, amit tudnod kell 5-6-7. osztályban matematikából!

 
Az oktatócsomag ára:
33.970 Ft + postaköltség

Nyelvtanból Ötös csomag


A ,, Tanulj meg Te is helyesen írni!" és A magyar nyelvtan alapjai című DVD-ket tartalmazó csomag 8 éves kortól, minden diák íróasztalán hasznos lehet. A szabályok és feladatok segítségével nem csak jó eredményeket érhet el, de a továbbiakban is sokkal könnyebb lehet megfelelő teljesítményt nyújtani akár más tantárgyakból is.

 
Az oktatócsomag ára:
  21 750 Ft + postaköltség

Okos diák csomag


Minden olyan tantárgy oktató DVD-jét tartalmazó csomag, mely nehézséget okozhat 7. osztályban: Biológiából Ötös, Kémiából Ötös, Tanulj meg Te is helyesen írni!, A magyar nyelvtan alapjai, Matekból Ötös DVD-k.
Könnyedén érhetsz el jó eredményt az iskolában és még élvezni is fogod a tanulásra fordított időt!


 
Az oktatócsomag ára:
49.460 Ft + postaköltség

Turbó csomag


6.osztályosok számára készült oktatócsomag fontos része A fizika alapjai című DVD, hiszen ez egy új tantárgy ebben az évben a diákoknak!Fontos, hogy már az alapok elsajátítása pontos legyen és ne töltse el rossz élményekkel a gyerekeket!Emelett a Matekból Ötös DVD több száz feladatával, érthető magyarázataival könnyíti meg az otthoni tanulással töltött órkat. És elmaradhatatlan alkotó eleme a csomagnak A magyar nyelvtan alapjai és a Tanulj meg Te is helyesen írni DVD-k!
Ez a biztos siker és a boldog diákok receptje!

 
Az oktatócsomag ára:
47.950 Ft + postaköltség


(Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t. A postaköltség utánvét esetén 1.250 Ft, banki átutalás esetén pedig 990 Ft.)

Figyelem!
A programok egyelőre NEM használhatók Macintosh és Android rendszeren!

  

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys