Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Alsó tagozatos oktatóanyagok


Az oktató DVD-k ezen az áron csak otthoni vetítésre használhatók! Ha Ön iskolai vagy csoportos foglalkozás során szeretné használni az oktatóanyagainkat, akkor kérem kattintson ide!

Játék a számokkal
1-2. osztályosknak
 
Ennek a DVD-nek a segítségével gyerme- ke megismerkedhet a számokkal, a számegyenessel, az összeadással és kivonással stb., egyszóval mindazzal, amit a diákok 1. és 2. osztályban tanulnak a matematika órákon.

Az elméleti anyag mellett gyakorlófelada- tok is találhatók a DVD-ben, amelyek segítségével jól begyakorolható minden témakör.

Az oktatóanyag ára:
12.990 Ft + postaköltség 
Játék a számokkal
3. osztályosoknak

A "Játék a számokkal" című oktató DVD sorozat 3. osztályosoknak készült anyagá- ban az egész 3. évfolyam elméleti tan- anyaga megtalálható.

Az elméleti részeket nagyon egyszerűen és játékosan mutatja be ez az oktatóanyag, és ezen felül még gyakorlófeladatok is találhatóak benne, amelyek segítségével jól begyakorolható minden témakör.
 
Az oktatóanyag ára:
11.990 Ft + postaköltség

Megrendelem
Játék a számokkal
4. osztályosoknak

A "Játék a számokkal" című oktató DVD sorozat elmaradhatatlan része 4. osztályosoknak segítséget nyújtó oktatóprogram.

Érthetően és játékosan mutatja be az elméleti anyagrészeket, sőt  a játékos feladatok, segítségével gyerekjáték lesz megérteni a matematikát!
 
Az oktatóanyag ára:
11.990 Ft + postaköltség

Megrendelem
 
 


 
A magyar nyelvtan alapjai
minden évfolyam számára

A nyelvtan DVD minden évfolyam számára ajánlott, hiszen ez a  tananyag az alapoktól van felépítve (az ábécétől kezdve) és minden nyelvtani témakört egyszerűen mutat be.

Az egyes témakörök végén a gyakorló-feladatok segítségével gyermeke leellenő-rizheti nyelvtan tudását és közben szórakozhat is.
 
Az oktatóanyag ára:
12.990 Ft + postaköltség

Megrendelem


 
Tanulj meg Te is helyesen írni!
minden évfolyam számára

 
A "Tanulj meg Te is helyesen írni!" című DVD tartalmazza az összes magyar helyesírási szabályt, amelyeket érthető és világos megfogalmazással mutat be.

Az elméleti részekhez rengeteg feladat tartozik, amelyek megoldásával az egyes szabályok jól begyakorolhatóak. Ennek a tananyagnak a segítségével játékosan és könnyen elsajátíthatja akárki a helyesírás szabályait!
 
Az oktatóanyag ára:
12.990 Ft + postaköltség

Megrendelem
Játék a számokkal oktatócsomag
1-2-3-4. osztályosoknak

 
Ebben a csomagban megtalálható, mind a négy oktató DVD, mely az alsósok számára készült. Több száz gyakorlófeladat érthető, egyszerű magyarzátok és természetesen játékos hangulat vár rád a DVD-k használata közben. A szórakozás mellett, az sem elhanyagolható, hogy bátran, biztos alapokkal vághatsz neki, az  ötödik osztálynak!
 
Az oktatócsomag ára:
33.970 Ft + postaköltség

Megrendelem
Mi fán terem a környezet? DVD
1-4. osztályosoknak


Ez az oktatóanyag a környezet alapjaitól lesz segítségedre a tanulásban egészen 4. osztályig.

Az oktatóanyag ára:
17.750 Ft + postaköltség


(Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t. A postaköltség utánvét esetén 1.250 Ft, banki átutalás esetén pedig 990 Ft.)

Figyelem!
A programok egyelőre NEM használhatók Macintosh és Android rendszeren!

 

 

 
TanulásHogyan tanuld meg?DiszlexiaElérhetőségekPótvizsgaMagyar nyelvtanNyelvtan korrepetálásSikerek-EredményekTanulási nehézségekAdatvédelmi nyilatkozatOldaltérkép
discount cheap nfl jerseys,discount jerseys for sale,Cheap Soccer Jerseys,nfl nike jerseys,Wholesale Cheap Jerseys China,Wholesale NFL Jerseys,cheap nfl jerseys,cheap authentic nba jerseys,cheap nfl jerseys,cheap jerseys from china,cheap Baseball Jerseys,nike nfl jerseys china,Wholesale Authentic NHL Jerseys,Cheap NFL Jerseys Free Shipping,cheap jerseys,cheap MLB Jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,wholesale cheap nfl jerseys,cheap nfl jerseys,wholesale nike nfl jerseys,cheap mlb jerseys,Cheap nba Jerseys,nfl jerseys cheap,Wholesale NBA Jerseys,wholesale nfl jerseys,cheap nfl jerseys free shipping,discount authentic nfl jerseys,cheap nhl hockey jerseys,cheap nhl jerseys,Cheap Nike NFL Jerseys